חווית הקפה האיכותית גם בעסק שלכם! מגוון פתרונות קפה בהתאמה לעסק שלך
אם אתה רוצה בעיקר להכין אספרסו, מכונת אספרסו חד-מעגל היא בחירה טובה.
בדגם זה, הן קבוצת הבישול והן פיית הנירוסטה (רונס הקיטור) האחראית על הקצפת החלב מוזנות מאותו דוד. עם זאת, האדים הדרושים לקפוצ'ינו ושות'.
מיוצר רק בהרבה מעל 100 מעלות צלזיוס - המשמעות היא שעדיין יש לחמם את המים לאחר בישול האספרסו (ב-90 מעלות צלזיוס).
לכן מכונה בעלת מעגל יחיד אינה אידיאלית אם אתה אוהב להכין התמחויות קפה שונות.
אם אתה רוצה בעיקר להכין אספרסו, מכונת אספרסו חד-מעגל היא בחירה טובה.
בדגם זה, הן קבוצת הבישול והן פיית הנירוסטה (רונס הקיטור) האחראית על הקצפת החלב מוזנות מאותו דוד. עם זאת, האדים הדרושים לקפוצ'ינו ושות'.
מיוצר רק בהרבה מעל 100 מעלות צלזיוס - המשמעות היא שעדיין יש לחמם את המים לאחר בישול האספרסו (ב-90 מעלות צלזיוס).
לכן מכונה בעלת מעגל יחיד אינה אידיאלית אם אתה אוהב להכין התמחויות קפה שונות.